Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Telekomnál lehet választani...

Telekomnál lehet választani telefonszámot?

Figyelt kérdés
Ha bemegyek egyik üzletükbe ott lehet Dominó feltöltő kártyához számot választani? Online nem lehet, azt már néztem. Azért kérdezem, mert a Vodánál lehet választani számot, ha online rendelem a kártyát, Telekomnál viszont nem lehet így, ezért kérdezem, hogy talán személyesen van e rá lehetőség?
2023. júl. 25. 11:08
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Csak számlásnál lehet, ott is csak előre megadott számok közül választhatsz.

Vodánál lehet? Én nemrég rendeltem egy Vodás SIM kártyát (csak azért, mert van egy régi, Vodafone függő telefon a háznál) de nem ajánlotta fel a választás lehetőségét.

2023. júl. 25. 11:14
 2/5 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ!

Igen lehet, egyszerre öt számot ad ki, abból lehet választani. Azután ha kilépek és vissza, megint öt számot ajánl fel.:)

2023. júl. 25. 11:17
 3/5 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy ez a fizetős kártyájuk 1500 Ft, az ingyenesnél nem lehet számot választani.
2023. júl. 25. 11:19
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
A tescoban nyugodtan választhatsz, ki van téve, 999.-
2023. júl. 25. 21:04
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ!
2023. júl. 26. 09:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!