Utánvételes számla mikori kiadásnak számít?
Alanyi mentes egyéni vállalkozó vagyok. A pénztárkönyv adatait a tényleges pénzforgalom napjával könyvelem.
Feladtak nekem egy csomagot (továbbértékesítendő áru van benne) utánvéttel. Az erről kiállított számlán van egy kiállítási dátum, és egy fizetési határidő. Amikor a futárnak kifizetem az utánvét összegét, nekem még soha semelyik sem adott róla papírt. Hogyan lehet úgy elkönyvelni az összeget, hogy nincs papír arról, hogy a tényleges kifizetése megtörtént.
Kártyámon pénz nincs elég, így csak a kp játszik.
Éppen most beszéltem a futárcég ügyfélszolgálatával. Nem adnak semmilyen papírt a kézbesítésről!
Mondom! Semmit nem ad a szóbanforgó futárcég.
Az ügyfélszolgálatos telefonon majdnem kiröhögött, hogy mit akarok. Ők bizony nem adnak semmiről semmit!
Melyik ez a szóbanforgó futárcég?
Csak mert a mi cégeinkhez kb napi szinten járnak a futárok áruval és még sosem fordult elő, hogy ne lenne dokumentum róla.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!