Lehet abból gondom ha egy kft hozzám van bejelentve?
#1, ez nem igaz, csak, ha az órák is cégnéven vannak
#2, ez meg attól függ, hol van, teoretikusan igen, de pl én évek óta nem fizettem, pedig van cég. Igaz, hogy ki is bæsznám őket, ha a 2 perces zaklatásukért pénzt mernének kérni
Kérdező, igen, lehet bajod. A cég székhelye a cég elérhetősége. Ez a cégjegyzékbe felkerül ill. ha a cégvezető lakhelye is, akkor ez is nyilvános adat. Ez azt jelenti, ha keresik a céget vagy a cégvezetőt, nálad keresik: ha mázlid van csak a leveleit kapod, ha kevésbé mázlid van, akkor az elégedetlen ügyfelek mennek vagy az éves beszámoló letöltése után a betörők, ha jól megy a cégnek, ha meg szarul megy nekik, és tartozás van, akkor a végrehajtó is oda megy.
Emellett magától ott nem lesz kft székhely, ahhoz a tulajnak vagy a haszonélvezőnek írásbeli hozzájáruló nyilatkozatot kell tennie.
#8, akkor a cégbíróság be se jegyzi a céget
Jól le vagyok pontozva, pedig igazam van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!