Átalányadós egyéni vállalkozóknak kell évente adóbevallást cainálniuk, vagy elég az a tervezet amit a NAV készít el?
Ha nincs mellette főállásod, akkor a NAV tervezetében átalányadós vállalkozás esetében 0 Ft szerepel.
Szóval igen, kell.
Értem, köszönöm!
És van valami egyéb még amit meg kell tennem, vagy csak ez az évi egy bevallás van? Persze azt tudom fizetnem kell az adókat meg minden, úgy értem olyan amit jeleznem kell feléjük.
Pont ezt a negyedéves bevallást nem értem.. Nem csak évente egyszer kell? Van könyvelőm egyébként, pontosabban egy könyvelői cég és annak a weboldalára feltöltöttem a bevételeimet, mivel kérték. Hipa bevallást biztos hogy nem kell mert a sávosat választottam, ami az egyszerűsítettet jelenti ha jól értelmeztem.
Ezért is írtam, hogy lehet.
Negyedévente vallod a jövedelmed és az azt esetlegesen terhelő tb-t és szochot. Évente pedig az szja-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!