Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Milyen mértékű, mennyi fezetés...

Milyen mértékű, mennyi fezetési kötelezettségem van ha mindenféle szerződés nélkül zsebbe kapom a pénzt?

Figyelt kérdés
2024. márc. 2. 09:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
63%
Egyeb jovedelem alapjan le tudnad adozni
2024. márc. 2. 09:35
 2/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok bejelentve sehol sehová. Mennyi lenne az az összeg amit mindenképpen be kell fizetnem?
2024. márc. 2. 09:39
 3/11 anonim ***** válasza:
Attol fugg h mit csinálsz
2024. márc. 2. 10:09
 4/11 anonim ***** válasza:
Attól függ, hogy milyen jogviszonyban dolgozol, nyugdíjas vagy-e, továbbá, hogy van SZJA-val (továbbá járulékkal) kapcsolatos kedvezményed, vagy sem.
2024. márc. 2. 13:34
 5/11 A kérdező kommentje:
Nem vagyok nyugdíjas, nincs semmi kedvezményem.
2024. márc. 2. 15:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Nyugi nem pénzt kellesz fizetned, hanem majd a böriben leülöd ha a NAV elkap...
2024. márc. 2. 16:03
 7/11 anonim ***** válasza:

Azt nem írtad, hogy milyen jogviszonyban dolgozol. Ugyanis függ tőle a járulékteher.

Írok példákat: munkaviszony - megbízási jogviszony - vállalkozási szerződés - egyszerűsített foglalkoztatás stb.

2024. márc. 3. 06:52
 8/11 A kérdező kommentje:
Hogy lenne már jogviszonyom amikor csak kapom a pénzt. Nem írtam alá semmit.
2024. márc. 3. 07:36
 9/11 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok bejelentve sehol sehová."

De ha be lennél jelentve...?

Írod, hogy mennyi fizetnivalód lenne. Ha feketén kapod a pénzt, akkor semennyi. Így a feltett kérdésed értelmezhetetlen.

Mivel feltetted, gondoltuk arra lennél kíváncsi, ha hivatalosan dolgoznál, akkor mennyit vonnának le a béredből az állam felé. Na ezek a levonások attól függnek, hogy milyen jogviszonyról beszélünk, és minden mástól is.

Akkor most mit is szeretnél?

2024. márc. 4. 16:15
 10/11 A kérdező kommentje:
Adózni hogy ne utólag számlázzák ki a büntetést, illetve amit rendes bejelentés után levonnának, tb, szocho stb befizetni. A kérdés ezekre a terhekre és mértékükre irányul, valamint hogy hol, hogyan tudom ezt eszközölni.
2024. márc. 5. 07:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!