Adózási ismeretekből hamarosan modulzáróm lesz. Mit kell tudnom a vizsgára?
Ez a kérdező is vagy szellemi fogyatékos vagy szórakozik, mert magyar adózási ismeretek keresőszavakkal sztem találna pár linket.
Sőt! Töltse le a chatgpt-t, és írasson vele összefoglalót magyar adózási alapjogszabályok stb. címen...
És egy rakás miskolci, pécsi egyetemi pdf-es anyag is van.
És én 69 éves vagyok, basszus!
De ha van agya a kérdezőnek, no meg némi alapismerete, akkor korrigálni tudja már a hülyeségeket. Csak hát a chatgpt használatához se árt tanulni, amihez igencsak részletes dokumentumokat lehet találni.
Anno azok nem buktak le egy "másolt" diplomamunkával, akik teljesen átfogalmazták s beletették a saját kutatásaikat, gondolataikat is. Pontosabban "indítóként", "ötletgazdaként" használták mások munkáit.
Végül is - igencsak egyszerűen meghatározva - az irodalomjegyzéket tartalmazó hasonló témájú esszéket is más esszék "felhasználásával", azokat cáfolva vagy igazolva vagy más oldalról megközelítve, kibővítve, másképp kutatva stb. írták meg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!