Ezt hogyan lehetne csinálni?
Figyelt kérdés
Kiváncsiságból gondolkoztam ezen, hogy tegyük fel, hogy van egy online business, amivel keresek mondjuk 100 milliót, és azt egy paypal számláról átutalnám egy bankszámlára. A kérdésem az lenne, hogy ugye ilyenkor igazolni kell a pénz eredetét, és az a kérdésem, hogy egy online vállalkozás (affiliate marketing) esetén hogyan tudnám igazolni a pénz eredetét? (Csak kiváncsi vagyok, hogy ilyenkor hogy ezt hogyan lehetne csinálni, mert nekem nagyon bonyolult)2023. dec. 21. 11:25
1/3 anonim válasza:
Paypallal ekkora osszeget nem fogsz atmozgatni... Az online businessednek kotelezoen kell legyen egy hozza kapcsolt magyar bankszamlaja is...
3/3 anonim válasza:
a programbanlevo osszegeket amiket kapsz, azt vallanad be a konyvelodnek. o lekonyvelne, szoval tok mindegy hogy paypal vagy bankszamla a penz belenne vallva. ado belenne fizetve.
bar aki 100 milliot keres affiliatte marketingbol az nem itt keresne valaszt.
ui.: nem vagyok konyvelo de sztem igy mukodne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!