Hosszú lejáratú bankbetéteket a mérlegben miért az egyéb tartósan adott kölcsönök között szerepeltetjük?
Figyelt kérdés
Első körben én azt gondoltam hogy a Bankbetétek soron kell szerepeltetni, elfogadtam, hogy nem az úgy túl könnyű lenne. De azt, hogy miért egyéb tartósan adott kölcsön egy hosszú lejáratú bankbetét nem tudom összerakni2023. dec. 14. 01:08
11/12 A kérdező kommentje:
Nem,nem hagytam ki csak próbáltam értelmezni, és most akartam reagálni is.
Értem a magyarázatot, köszönöm és még annyi kérdésem lenne, hogy ha rövid lejáratú bankbetét lenne akkor viszont a követelések sorra kerülne a mérlegben?
2023. dec. 14. 14:30
12/12 anonim válasza:
"De én nem a törvényt akarom bemagolni!"
Azt nem is kell, viszont ha a törvény a te logikáddal ellentétes szerinted, akkor azt a részt észben kell tartanod, hogy el ne felejtsd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!