Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hosszú lejáratú bankbetéteket...

Hosszú lejáratú bankbetéteket a mérlegben miért az egyéb tartósan adott kölcsönök között szerepeltetjük?

Figyelt kérdés
Első körben én azt gondoltam hogy a Bankbetétek soron kell szerepeltetni, elfogadtam, hogy nem az úgy túl könnyű lenne. De azt, hogy miért egyéb tartósan adott kölcsön egy hosszú lejáratú bankbetét nem tudom összerakni
2023. dec. 14. 01:08
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

Nem,nem hagytam ki csak próbáltam értelmezni, és most akartam reagálni is.

Értem a magyarázatot, köszönöm és még annyi kérdésem lenne, hogy ha rövid lejáratú bankbetét lenne akkor viszont a követelések sorra kerülne a mérlegben?

2023. dec. 14. 14:30
 12/12 anonim ***** válasza:

"De én nem a törvényt akarom bemagolni!"

Azt nem is kell, viszont ha a törvény a te logikáddal ellentétes szerinted, akkor azt a részt észben kell tartanod, hogy el ne felejtsd.

2023. dec. 15. 04:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!