Egy könyvelő nem ír szerződés,jelenleg velem,és nekem könyvel 6 éve úgy hogy az én ügyfélkapumon intéz minent,akkor ő gyakorlatilag feketén dolgozik nekem?
Ettől még nem biztos, hogy feketén csinálja. Hozzám is jött ügyfél, akinek nem volt szerződése, nem volt meghatalmazás, de láttam, hogy ki vannak állítva neki a számlák a könyvelő részéről.
1, én se mindig adom oda, aki kp-ban fizet, miért vigye el, hogy aztán visszahozza? És van egy csomó, aki meg beállította az állandó utalást, neki se küldöm ki.
Szerződést mi mindenkivel írunk, az az alapja mindennek. Így nyilván számla is megy.
Az, meg hogy a te ügyfélkapudon intéz mindent, az több mint problémás.
"Sajnos már nem az első eset,hogy több 100ezres adótartozást halmozott fel nekem,"
Ezt azért nem ő halmozza fel neked, hanem te nem kíséred figyelemmel a dolgaidat, a fizetnivalókat.
Én soha nem adnám ki senkinek az ügyfélkapus jelszavamat. Ennyi erővel a bankkártyádat és a hozzá kötődő PIN kódot is biztosíthatnád részére.
Dolgozzon neked meghatalmazással.
"akkor ő gyakorlatilag feketén dolgozik nekem?"
Nincs kizárva egyik varia sem. Ezt tőle kérdezd inkább meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!