Miért van az hogy amikor az áfákat összevonjuk a 467 számlának mindig Követel egyenlege van?
Tudom hogy a 4es számlavázon követel egyenleg van, de a 466,468-as számláhohoz minden feladatban Tartozik egyenleget írunk
És nem értem a 467-es melett miért szerepel mindig Követel egyenleg? (akkor is ha a feladatban egyébként a Tartozik oldalon van feltüntetve összeg)
A 467 - és számla kivétel lenne és mindig Követ egyenlege van? Egyszerűen nem értem miért van így minden feladatban.
(próbálkoztam már a többieket kérdezni de senki nem tudja, természetesen a tanárt is meg fogom kérdezni mert nagyon bosszant hogy nem tudom miért, csak elöljáróban kérdezem hátha valaki tudja így is....)
Értem köszönöm szépen.
Erre voltam kíváncsi hogy a 467 mindig Követel úgymond kivétel vagy ezt csak véletlen...
Ahhoz képest kivétek, hogy a többi a tartozik oszlopban van és Te-el vittük tovább... ez az egy ami a tartozik oszlopban van, de Ke-gel számoltunk vele tovább.
( Az összes többivel úgy számoltunk, ahogy az oszlopában van)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!