Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Miért van az hogy amikor az...

Miért van az hogy amikor az áfákat összevonjuk a 467 számlának mindig Követel egyenlege van?

Figyelt kérdés

Tudom hogy a 4es számlavázon követel egyenleg van, de a 466,468-as számláhohoz minden feladatban Tartozik egyenleget írunk

És nem értem a 467-es melett miért szerepel mindig Követel egyenleg? (akkor is ha a feladatban egyébként a Tartozik oldalon van feltüntetve összeg)

A 467 - és számla kivétel lenne és mindig Követ egyenlege van? Egyszerűen nem értem miért van így minden feladatban.

(próbálkoztam már a többieket kérdezni de senki nem tudja, természetesen a tanárt is meg fogom kérdezni mert nagyon bosszant hogy nem tudom miért, csak elöljáróban kérdezem hátha valaki tudja így is....)

2023. okt. 24. 14:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Értem köszönöm szépen.

Erre voltam kíváncsi hogy a 467 mindig Követel úgymond kivétel vagy ezt csak véletlen...

2023. okt. 24. 18:56
 12/13 anonim ***** válasza:
Miért a 467 lenne a kivétel? Négyeseknél alapesetben K egyenleg van. Pont a 466 a kivétel.
2023. okt. 24. 20:02
 13/13 A kérdező kommentje:

Ahhoz képest kivétek, hogy a többi a tartozik oszlopban van és Te-el vittük tovább... ez az egy ami a tartozik oszlopban van, de Ke-gel számoltunk vele tovább.

( Az összes többivel úgy számoltunk, ahogy az oszlopában van)

2023. okt. 24. 22:12
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!