Milyen típusú vállalkozást kezdjek dropshippinghez?
El szeretnék kezdeni dropshippingelni legálisan, úgy, hogy Magyarországon élek, és Amerikai embereknek, Amerikába adom el a dolgokat.
Azért nehéz a kérdés, mert webshopot üzemeltetnék külföldre, és USD-ben fizetnének a vevők.
Hogyan tudom ezt legálisan megvalósítani?
Elég egy szimpla egyéni vállalkozás?
"Azért nehéz a kérdés, mert webshopot üzemeltetnék külföldre, és USD-ben fizetnének a vevők."
Nagyon optimista vagy :) Szerezz úgy vevőket, hogy már boldog-boldogtalan dropshippinggel próbálkozik és több milliónyi weboldal létezik ami ezt csinálja... Így hogy magadtól még a vállalkpzási formának sem vagy képes utánanézni te biztos hogy nem fogsz érvényesülni ezen a piacon. Légy hálás mert megspóroltam neked a weblap elkészítésének és üzemeletésének a költségét + a marketing árát (ha egyáltalán gondoltál az utóbbira)
Természetesen gondoltam a Marketingre, az oldal üzemeltetését, pedig bízd csak rám. :) (egyébként Shopify-t ha ismered, rájössz, hogy elég olcsó a weboldal)
A marketinggel nem lesz gondom, és nem is abban kértem segítséget. Kérlek a kérdésemre válaszolj.
Utazz vissza 6-8 évet amikor ezt még menő volt elkezdeni.
Kezdd el.
2023-ban pedig majmolj be embereket webes kurzusokkal pénzügyi influencerként a bérelt ferraridból vlogolva, hogy mekkora buli elkezdeni a dropshipinget, és röhögj rajtuk.
"Utazz vissza 6-8 évet amikor ezt még menő volt elkezdeni.
Kezdd el.
2023-ban pedig majmolj be embereket webes kurzusokkal pénzügyi influencerként a bérelt ferraridból vlogolva, hogy mekkora buli elkezdeni a dropshipinget, és röhögj rajtuk."
Ahhoz vissza sem kell utazni az időben és bele sem kell kezdeni a dropshippingbe, elég csak összeállítani egy semmit nem érő kurzust ahol elböfög pár ingyenesen is elérhető közhelyet, a sok idióta pedig elhiszi hogy mekkora dropshipping guru / micsoda pénz van a dropshippingben pedig pusztán a sok hülye lehúzásából szerzi a bevételét akik előfizetnek a sz@rjára.
"dropshipping" ???
5 éve is out dated volt
" 80K dollár volt a forgalma."
Ezt részletezd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!