Mi ez a sok kamu ügyvéd meg doktor a tiktokon és miért hazudoznak ilyen sokat?
Mostanság nagyon sok ilyenbe futol bele pl hogy 4 gyermekes anyukának a munkahelyén a brutto 300 ezer az nettó 300 ezer mert adómentes. Ez bullshit mert nem így van. Mi 4en vagyunk édesanyámnak és ugyan úgy vonják tőle a tb járulékot meg ilyenek annyi hogy a szja-t (15%) nem vonják le a fizetéséből.
A másik hogy az átalányadózóknak egyéni vállalkozó ként lehetősége van a benzint elszámolni 500km/h-ig. Ez is bullshit mert én e.v vagyok átalányadózással megkérdeztem a könyvelőmet és elmondta hogy átalányadósként nem szabad költséget elszámolni, az az átalányadó lényege, hogy nem tételes az elszámolás.
És egy csomoán kommentelik hogy nem igaz meg átverés és ott próbálják győzködni az embert hogy de mégis igaz. Nem értem mi értelme van ennek hogy teljesen megvezetik az embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!