Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha online dominaként dolgozom,...

Ha online dominaként dolgozom, ezután hogyan kell adóznom?

Figyelt kérdés
2023. szept. 15. 05:55
 1/9 anonim ***** válasza:
90%
Választott adózási formától függ, valamint az árbevétel nagyságrendjétől.
2023. szept. 15. 06:35
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Atalany valoszinuleg, keress fel egy konyvelot
2023. szept. 15. 07:37
 3/9 A kérdező kommentje:

Úgy ertem milyen tevékenységi kör vagy hasonló.

Tudom hogy könyvelő kell vállalkozáshoz ha ott tartok, de most nem ez a kérdés.

2023. szept. 15. 16:56
 4/9 anonim ***** válasza:
Gondolom, erről a könyvelő bővebb tájékoztatást tudna adni, mint a gyakori felsőfokú miniszterei...
2023. szept. 15. 20:58
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem bővebb tájékoztatás kell hanem egy egyszerű válasz attól aki tudja a választ
2023. szept. 16. 05:30
 6/9 anonim ***** válasza:
Most teaor szamot akarsz? Vagy mit?
2023. szept. 16. 05:35
 7/9 A kérdező kommentje:
Az is jó mrg a neve. Nem fogok úgye kérdésenként konyvelohoz rohangálni hanem majd egyszerre egyszer az összes kérdéssel kezdeskor utána meg havonta
2023. szept. 16. 06:11
 8/9 anonim ***** válasza:

Szerintem amit te keresel, egyéni vállakozóként a 960901 M.n.s. egyéb személyi szolgáltatás ÖVTJ-kóddal végezhető tevékenység, amibe bele tartozik a szexuális szolgáltatás is.

Szerintem ezt csinálhatod KATÁS adóalanyként is, mivel magánszemélyeknek nyújtod (cég gondolom nem fog az alkalmazottainak domina riszálást meg szexuális inzultust adni juttatásnak...)

Ha akarsz, írsz nyugtát róla (vagy számlázz.hu-nak van talán E-nyugtája már), vagy ha számlát kér a magánszemély akkor számlázod 😄 de szerintem csak magánszemély ügyfelekkel mehet főállású katába

Ha mellékállásban csinálnád akkor már csak az átalány vagy a normál szja -as adózás lehet

2023. szept. 20. 13:36
 9/9 anonim ***** válasza:
A kormányhivatalba válts ki bárcát!Egyébként Erzsébet utalvány "accepted"?
2023. szept. 22. 08:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!