Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » A szép kártya juttatásomat...

A szép kártya juttatásomat levonják a béremből?

Figyelt kérdés

Azt látom a bérpapíromon a "munkavállalótól levont" rész alatt hogy "levonások össz": 232,380Ft

De bal oldalon középen azt látom hogy az "összes járandóság": 659,900

Ez alatt pedig a "korrigált levonás": 258,161Ft

Pont annyival emelkedik mint a szép kártya juttatásom összege.

A szép kártya juttatásom 25,780Ft

Végig lehúztak volna ezek szerint?

2023. szept. 8. 20:32
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Csakhogy 2x már volt a kőzelmúltban hóközi utalásom, mert 1-2 napot nem fizettek ki. Pl 21 napot dolgoztam de 19-20 napi bért utaltak. Ez a vélemémyem a profi megbízható könyvelőkről. Pláne a mai világban a profit éhes hiénák mindenhol
2023. szept. 9. 08:42
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Nem vonják le a béredből a szép kártya juttatásodat.

A hóközi kifizetést azt egy technikai pipával ki kell venni, hogy ne kapd meg kétszer, de nincs visszaveszik a cashből

2023. szept. 9. 21:13
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

"Csakhogy 2x már volt a kőzelmúltban hóközi utalásom, mert 1-2 napot nem fizettek ki. Pl 21 napot dolgoztam de 19-20 napi bért utaltak."

Ők is emberek, nyilván tévedhetnek. De nem erre értettem azt, hogy a könyvelőnek kell értenie. Hanem a könyvelési részre (mit hova kell könyvelnie), nem pedig arra, hogy két számot nem sikerült jól összeadnia adott esetben.

2023. szept. 10. 06:07
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem elég egyértelmű. Ha ebben a hónapban keresned kellett bruttó 650 ezret, annak ki tudod számolni a nettóját. Ennyit kaptál munkabérként? Ha igen, akkor nincs miről beszélni, amit látsz, csak egy technikai dolog. Ha nem annyit kaptál, akkor van miről beszélni és akkor érdemes elmerülni a bérpapírban!
2023. szept. 10. 08:29
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!