Ebev-en belül hol tudom megnézni a TB tartozást?
Figyelt kérdés
Szeretném befizetni és úgy tudom, megjelenik valahol. De fogalmam sincs hol kell keresni, nem találom a szolgáltatások fül alatt. Tudnátok segíteni?2023. szept. 4. 21:01
2/12 A kérdező kommentje:
Köszi, de rossz a link, nem lehet megnyitni
2023. szept. 5. 00:47
3/12 anonim válasza:
A link jó, de jelenleg nem működik az oldal. (Ez ugyanis Magyarország.)
Majd napközben nézd meg!
4/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm, sikerült:) Viszont meglepő, hogy kevesebbet ír ki, mint amit én kiszámolgattam. Május 16-tól van elmaradásom, ami 3,5 hónap (a szeptemberi befizetésre tizen valahanyadika a határidő), de az oldal 24ezret ír ki, pedig ez 33ezer lenne.
Kaptam postán levelet a pontos kezdő dátumról és hogy havi mennyit kell befizetni, úgy számoltam ki.
Esetleg tudsz ebben is segíteni?
2023. szept. 5. 08:13
5/12 anonim válasza:
Lehetséges, hogy esetleg korábban valamiért túlfizetésed volt. Vagy valamilyen másik adónemben jelenleg is túlfizetésed van, itt ugyanis az összes adónemet egyben, összesítve mutatja.
6/12 A kérdező kommentje:
Nincs semmi másom, mert nem dolgozok évek óta. Befejeztem az egyetemet és azóta kellene fizetnem
2023. szept. 5. 09:47
7/12 anonim válasza:
Kattints a Adószámla/Bővebb információra, s azon belül kérd le a tételes adószámla-kivonatot, abban adónemenként felsorolják az összes előírást és befizetést, s pontosan fogod látni, hogy miért és honnan az általad talált különbség.
8/12 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm, megtaláltam. Az volt a gond, hogy nem tudtam, hogy utólag kell fizetni, nem pedig előre. Emiatt csak 2,5 hónapnyit írtak ki
2023. szept. 5. 09:58
9/12 anonim válasza:
OK.
Egyébként előírás esetében mindig naprakész az oldal, 12-én már fogja mutatni az új előírást.
Amikor pedig befizetsz, gyakran már aznap frissíti az adatot, de előfordul, hogy csak 1-2 nap múlva.
10/12 A kérdező kommentje:
Rendben. Előre hogyan tudnék kifizetni több hónapot? Leírták a levélben a számlaszámot, de a számla neve amire utalni kéne, túl hosszú és nem fér bele a karakterszámba. Ilyenkor mi van?
2023. szept. 5. 10:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!