Yettel havi számla: átutaltam, még sem lett befizetve?
Figyelt kérdés
A történet a következő: egyszerre 2 havi számla is megjelent nekem az alkalmazásban, gondoltam egyszerre befizetem mindkettőt. Az egyik a Júliusi volt, annál ki is irta hogy sikeres a tranzakció. A másik számla az Augusztusi, annak viszont szept.10 a határideje, így lehet még nem foglalkoztak vele a cégnél. Átutaltam a számlájukra, de azóta is ott van a mobilalkalmazásomban, és nem kaptam értesítőt napok óta arról hogy tényleg befizettem. (Nem gépeltem el a számlaszámot, a banki alkalmazás felismerte hogy a Yettel-nek utaltam). Hívjam fel az ügyfélszolgálatot, vagy várjak egy kicsit, hátha?2023. szept. 3. 18:11
1/3 A kérdező kommentje:
Kicsit keszekusza lett a fogalmazás, pontosítok egy kicsit: egymás után fizettem be a 2 számlát, csak az Augusztusival kezdtem. (Azt átutaltam az emailben kapott számlaszámra, utána jött a Júliusi ahol csak a Yettel appon belül fizettem be. Az előbbiről semmi visszajelzést nem kaptam, az utóbbi oké.
2023. szept. 3. 18:13
2/3 anonim válasza:
Az utalt számláról nem hiszem hogy fogsz külön visszajelzést kapni. Max látni fogod yettel appba is, hogy a tartozsát el törölték, csak míg a Yettel-appos fizetés feldolgozódik automaikusan azonnal, a sima banki utalásos számládat meg utólag könyvelik a következő hónapba majd amikor a bankjuknál is havi zárlat lesz meg kivonat róla
3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ! Akkor nem aggódok azon hogy letiltják a számomat valami könyvelési hiba miatt ":D
2023. szept. 3. 22:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!