Ha kft-ként inkasszózták a számlámról az iparűzési adót, az normális dolog, vagy nekem kellett volna fizetnem, vagy a könyvelőnek kellett volna intéznie?
Én intézem az utalásokat, de abban egyeztünk meg, hogy értesít mindenről, amit csinálni kell. Nem először hagyott cserben. Igyekszem tájékozódni, de ha kérdezek valamit, az a válasz, hogy majd én szólok.
2-es, honnan kellene tudnom, nem arra van a könyvelő, hogy a fontosabb fizetnivalókról (adózás, könyvelés) tájékoztat?
A saját szakmámhoz értek és fizetek valakit, hogy ő pedig az övéhez értsen, szolgáltatást nyújtson és segítsen. Nem tudok egy gazdasági diplomát is letenni, van elég tennivalóm.
Lényeg a lényegben, nem kellett volna inkasszóig jutni, igaz?
Valószínűleg elfelejtett a könyvelő szólni, hogy van fizetnivalód X időpontban.
Ha nem előszöt hagyott cserben, akkor keress helyette egy megbízhatóbbat. Ennyi...
5, ezt fogom tenni, csak nem tudtam, hogy ezt alapból így vonják-e le vagy mulasztás történt.
Nem látok egyébként tárhelyen értesítést, mindent meg szoktam nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!