Magyarország miért van tele adókkal, meg különböző illetékekkel, amiket fizetni kell?
#1 ha olyan rossz Anglia, hogy kommunális adót kell fizetni, amiből ténylegesen megjavítják a kátyút az utakon, van szappan, meg WC papír a suliban, kórházban stb stb.
Bár nem az 1-es vagyok, de jó magam 15 éve élek Angliában. A kátyú javítás kész vicc.. Ha csinálnak is valamit az hónapokig tart kijavítani, persze akkor amikor a legnagyobb forgalom van, majd pár hónappal később ugyanott még nagyobb kátyú lesz. Szappan, Wc papír kórházban?? Sajnos volt alkalmam kétszer is élvezni az angliai kórház szeretetét. ( Wiltshire megyében)Már az nagy szó, hogy bekerül valaki a kórházba. Első alkalommal hónapokig tartó gyomorfájdalommal elzavartak, hogy szedjek paracetamolt. Mikor véreset hánytam, na akkor vittek kórházba. Szappan nem volt, csak pislogtak, hogy minek az? Ott van a fertőtlenító gél a covid megmaradt emléke miatt. Valaki írta, hogy régen otthon MAgyarországon Tv adó is volt. Angliában még mindig van. Lehet sok adó van Magyarországon, de 1 biztos. Mindenkinek az a pocsék ahol él.
Kérdezheted miért élek akkor Angliában? Elmondom. Régen tényleg jobb volt itt kint mint Magyarországon, de mára eljutott oda az ország ( igen, itt is van korrupció, és politikusbűnözők) hogy már messze nem éri meg maradni. Jövő hónapban költözöm haza végleg. Bár én politizálok, de az, hogy már most kaptam egy jól fizető munkát otthon, én nem fogok panaszkodni.
11-es vagyok
Bocsi lemaradt 1 szó.
" Bár én NEM politizálok, de ..."
"Ez így rendben van nektek?"
Nincs rendben. Azért járok szavazni 4 évente, hogy hátha jobb lesz. Viszont 1 fecske nem csinál nyarat...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!