Elkezdtem egy e-könyvet írni. Úgy hallottam, hogy mielőtt kiadnám adószámot kell igényelnem. Igaz ez?
Figyelt kérdés
Bővebben arról lenne szó, hogy elkezdtem írni egy e-könyvet, amit a dibookra szeretnék feltenni. Úgy olvastam, hogy ehhez adószámot kell igényelnem. Ez igaz? Ha igen, akkor ezt saját magamnak kell intéznem, jól gondolom? Ha igen, akkor hogyan kell ezt csinálni?2023. máj. 23. 19:20
1/1 anonim válasza:
Úgy, hogy elmész egy könyvelőhöz, aki segít neked. Önmagában az adószám igényléssel nem leszel beljebb, az adókötelezettség ugyanis messze túlmutat azon, hogy "adószámot kell igényelnem". Ezt az "úgy hallottam"-ot pedig engedd el... Ez sehol nem lesz hivatkozási alap, ahogy az se, hogy a gyakorin ezt meg azt írták.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!