Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Paypal bevétel adózása. Hogyan?

Paypal bevétel adózása. Hogyan?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Novemberben kezdtem el egy youtube csatornát (külföldi) és ez idő alatt elég nagy számokat generáltam. Egyenlőre nincs semmiféle vállalkozásom így a youtube pénzt sem vettem le hanem pihen az adsenseben, viszont most a napokban kaptam egy szponzorfelkérést és az anyagiakat paypalon keresztül intéznénk el. Szeretnék nyugodtan aludni és mindent legálisan csinálni! Hogyan tudom majd ezt a paypalos jövedelmet leadózni? 350-1000$ között várható az összeg egyébként ha ez számít.
2023. máj. 17. 02:10
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Kiválasztasz egy vállalkozói jogviszonyt, és aszerint adózol a bevételek után.

Hogy melyik a legjobb, azt a könyvelődtől kérdezd meg. Ha nincs, keress egyet.

Sok dolog függvénye mi éri meg (pl van-e mellette biztosítotti jogviszonyod, stb stb), ezért nem lehet hasraütésre mondani semmit.

Havi 1000 dollárért már megéri foglalkozni ezzel, egyszeriért nem hiszem.

2023. máj. 17. 02:47
 2/3 A kérdező kommentje:
Egyenlőre ez csak egyszeri. Ennek függvényében van rá valami mód, hogy leadózzam? Szeretnék nyugodtan aludni.
2023. máj. 17. 02:58
 3/3 anonim ***** válasza:
Könyvelő
2023. máj. 17. 11:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!