Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Anyagjellegű szolgáltatásnak...

Anyagjellegű szolgáltatásnak az EK-ban mi felel meg?

Figyelt kérdés
Az anyagjellegű ráfordítás vagy az igénybe vett szolgáltatások értéke?
2023. máj. 13. 20:21
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
Már megint ez a kérdés?
2023. máj. 13. 21:03
 2/25 anonim ***** válasza:

https://www.gyakorikerdesek.hu/uzlet-es-penzugyek__adozas-ko..

A tanarat kellene megkérdezni mire gondolt, mert ezzel a megnevezéssel nincs sor a magyar számvitel szerinti eredménykimutatásban.

2023. máj. 13. 21:05
 3/25 A kérdező kommentje:
Attól , hogy te nem tudod még más tudhatja!
2023. máj. 13. 21:11
 4/25 anonim ***** válasza:

Figyi, a számviteli törvény ingyenesen elérhető elég sok helyen. Abból copyzd már ide ezt a szókapcsolatot kérlek :)

Nem tudom mit tanulhatsz, de ha ilyen tanáraid vannak, akkor sürgősen hagyd ott.

2023. máj. 13. 23:51
 5/25 A kérdező kommentje:

1. Elmondanám hogy 40 éve tanít, jobban tudja mint te ;)

2. Engem nem érdekel a számviteli tv. ez egy feladat amit meg kell oldani ;)

3. Ha nem értesz hozzá minek vergődsz itt?! majd más válaszol akinek van róla fogalma, nem úgy mint neked :)

Ki ne találd már nekem, hogy a tanár a hülye, meg a feladat a hibás azért mert TE speciel nem tudod a megoldást. -.-" akkor hallgass csendben, majd más segít. Szia

2023. máj. 14. 00:03
 6/25 anonim ***** válasza:
Fájna magát a tanarat megkérdezni? Fizikai fájdalom nyilallana? Vagy mi az oka annak, hogy ez nem opció már hetek óta?
2023. máj. 14. 06:55
 7/25 A kérdező kommentje:

#6 és mondd már meg köztetek ki ért hozzá??? Merthogy egyikőtök sem tudott válaszolni érdemben az biztos !!!

#7 te nagyon okos lehetsz de képzeld ez nem opció mert nem mondja meg a választ ugyanis ez egy önálló munka és keresgéljünk -.-" de te nagyon tudod, biztos a tanár a hülye aki 40 éve tanít, véletlenül sem te aki a választ nem tudja de okoskodni azt tud :))

2023. máj. 14. 07:48
 8/25 anonim ***** válasza:

Ha önálló munka akkor miért a gyakori kérdéseken akarod hogy megmondja neked valaki, aki van olyan hulye ment a tanarad?

Elpofáztuk százszor, hogy a magyar számviteli szabályok szerinti eredménykimutatásban milyen sorok vannak, egyik sem pontosan ilyen megnevezésű, és legalább kettő lehet közülük a megfejtés! Innentől kezdve csak a tanár tudhatja, hogy a kettőből

“Igénybe vett szolgáltatások”

“Egyéb szolgáltatások”

ő melyiket álmodta meg. Tippelj!

2023. máj. 14. 09:11
 9/25 A kérdező kommentje:

Önálló munka és ha nem tudom akkor szerinted mástól nem lehet segítséget kérni(????) , olyantól aki ÉRT hozzá!!!!!!!

Az önálló munkába bele tartozik h kérdezel,utána jársz. Nem azt jelenti az önálló munka hogy te egyedül titokban senkit meg nem kérdezve megszülöd a választ!

Ennyi volt a kérdés h melyiket jelentheti. Senkit nem érdekel per pillanat a magyar számviteli törvény .

Nem az volt a kérdés. Hanem csak ennyi hogy a MEGLEVŐ sorokból melyiket jelentheti az EK-ból . Semmi más, nem kérdeztem h ti tanítottátok e a tanárt meg a tanár a hülye stb.

Privátban már kaptam segítséget (attól függetlenül is hogy ÖNÁLLÓ munka)

Csókollak!

2023. máj. 14. 09:36
 10/25 anonim ***** válasza:
És mi volt a válasz? Csak, hogy mi is okosodjunk.
2023. máj. 14. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!