Hogyan kell adót visszaigényelni?
Ne igényeld ki, először nézd át az összes adószámládat, lehet valahol hiány van és át kell vezetni.
Nálam is ez volt még tavalyelőtt, csak később írták jóvá az egyik illetéket vagy ilyesmit, és addig "visszaigényelhetőként" jelentkezett a bevallásba.
Ha kivettem volna akkor meg szépen cseszik rá a késedelmi pótlékot és majd jelentkeznek 6-8 hónap múlva amikor már kb húszezer rajta a késedelmi pótlék, szóval csak ésszel!
"Egészségügyi károsodás miatt kaptam, az ügyfélkapumra egy levelet, hogy 50ezret visszaigényelhetek."
Na most a Te egészségügyi károsodásodról rajtad és az orvosodon kívül még ki tud? Senki.
Akkor mégis milyen levelet kaptál az ügyfélkapudra?
A NAV-tervezetben szerepel már a személyi kedvezményed, ezért lenne visszaigénylőd?
Mi van valójában? Nem nagyon lehet értelmezni a kérdésed, csak tippelgetünk, az pedig egy bevalláshoz nagyon kevés. :)
Ráadásul mindenki ír neked valamit, amiből szerintem egy kukkot sem értesz.
Én szívesen segítek neked privátban, de félszavakból nem fogjuk megérteni egymást.
Értem.
Akkor jól éreztem a "zűrzavart", de ezek szerint megoldódott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!