Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Milyen feltételei vannak a...

Milyen feltételei vannak a tartósbérelt autóknak?

Figyelt kérdés

Beszéltem német és szlovák cégekkel, mert kezdő vállalkozásom van és úgy hirdetik magukat, hogy nincs semmilyen ellenőrzés náluk, bar lista sem számít.

10% kezdőrészlet és havidíj, ami mindent lefed (casco, szerviz).

Van egy maradvány érték, ami után az enyém az autó, de a folyamat alatt bármikor átülhetek másikba náluk.

Felhívtam őket, és azt mondták, magánszemélyeknek is adnak minden papír nélkül autót, illetve áfás eu számos egyéni vállalkozóknak is.

Amikor megkérdeztem, hogy mennyire legális külföldi rendszámos autót vezetnem magyarként, azt mondták, semmi akadálya és hogy többezer autójuk van kiadva évek óta.

A cégeket leinformáltam, azokkal nincs baj, a kérdés az, hogy az én szemszögemből ez hogyan működik?

Tényleg vezethetek külföldi rendszámos autót?

Az áfa teljes összege felhasználható a bérlésre?

Az áfám havi szinten kb 350-500 ezer ft között mozog, ennyi lenne a bérlés havidíja is.

Bármilyen célra használhatom majd az autót?

Egyéb, amit fontos tudom?

2023. ápr. 15. 09:09
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!