Ugyfelkapuhoz azaz navnal csak személyesen tudok email címet módosítani? Ausztriabol ritkán járok haza, de
Az ügyfélkapu az nem a NAV.
Elég lett volna annyi a gugliba, hogy ügyfélkapu jelszóváltoztatás...
Ha be tudsz lépni az ügyfélkapudra, akkor megváltoztathatod azon belül, nem kell személyesen intézkedned:
Abban az esetben, ha be tud lépni ügyfélkapuján, úgy az e-mail címre vonatkozó módosítást Ön is elvégezheti a www.magyarorszag.hu felületén, felhasználói nevével és jelszavával belépve az ügyfélkapun, a"Regisztrációs adatok" menüpontban.
Fontos, hogy e-mail címe változását az ügyfélkapuhoz, mint elektronikus azonosítási szolgáltatáshoz rendelt tárhely szolgáltatás tekintetében külön kell elvégeznie a www.magyarorszag.hu felületén. Az ügyfélkapu adminisztrációs felületen elhelyezett „Tárhely” menüpont a tárhely szolgáltatás felületére navigál, ahol a tárhelyhez tartozó e-mail cím módosítás is megtehető.
Mi a teendő, ha a regisztrációs eljárást követően az elektronikus levélcímben következik be változás?
Az ügyfélkapu nyitáskor megadott e-mail cím az arra szolgált, hogy első belépő kódot oda küldjék el.
A tárhelyre érkezett iratokról is oda kaptál értesítést, ha nem változtattad meg idő közben, hogy másik e-mail címre kéred.
Én is citromail-es voltam még 2 héttel ezelőtt, simán átírtam az összes tárhelyen, egészségügyi térben, hogy másik e-mail címre kapjam az értesítéseket (családtagokét is kezelem).
Egyetlen egy helyen nem tudtam megtenni, a bankomnál. Oda személyesen kellett bemennem, írásban nyilatkozni és úgy javították át a banki rendszerben az értesítési e-mailt az újra.
Kb. 120 regisztrációmat módosítottam miatta egy hétvége alatt mindenféle személyes megjelenés nélkül.
Neked is menni fog...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!