Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ebben valami adóügyi csel van?

Ebben valami adóügyi csel van?

Figyelt kérdés

A főnököm vérzékeny és sánta, néha mankóval jár, de el tudja magát látni, autót vezet és motorozik is, szóval mondhatjuk, hogy teljes életet él. Elég sok pénze van, de mégis kap valami támogatást az államtól a betegsége miatt, néhany 10 ezret havonta. Ezt a pénzt ő minden hónapban teljes egészében átutalja valami hemofiliás egyesületnek adomány gyanánt.

Mi értelme ennek? Egy gazdag ember miért kap egyáltalán pénzt az államtól? Ha úgyis adományra költi és nincs szüksége a pénzre akkor miért nem mond le róla egyszerüen? Ha annyira jótét lélek, akkor miért nem a saját pénzéből adakozik?

2023. márc. 11. 10:51
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

"Nem vagyok irigy rá, csak nem értem, hogy miért ad kedvezményt az állam olyanoknak, akik anyagilag nem szorulnak rá."

Ezzel teljesen egyetértek, de erről nem a főnököd tehet.

Reklamálni a parlamentben lehet.

2023. márc. 12. 04:43
 12/14 anonim ***** válasza:
A tisztelt Kérdezőnek soha nem lesz miből adakoznia, egy irigy és gonosz ember. Irogatás helyett talán dolgoznia kellene valamit, s máris nem lenne rászoruló. Ja... A pia, a tetkó, a cigi, a narkó elviszi a pénzt....
2023. márc. 12. 12:50
 13/14 anonim ***** válasza:
A kerdezonek igaza van, ne kapjon pénzt és akkor nem kell átutalni annak az alapítványnak vagy minek. Szerintem is ez a helyes út.
2023. márc. 12. 12:52
 14/14 anonim ***** válasza:
A főnök csak egy goly. A hemofiliasok pedig zsidok. Pontosabban arabok.
2023. márc. 17. 16:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!