Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Mit kell beirni tb fizeteskor?

Mit kell beirni tb fizeteskor?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Bocsi, hogy ide írom ki, de nem találtam egyértelmű infót. TB-t magam után kell fizetni, kaptam szamlaszamot, kit tudom számolni mennyit kell, csak azt nem vágom hogyan adom tudtukra, hogy én fizettem az adott összeget. Közleménybe be kell írni az adoszamom vagy mivel elég a név lakcím? Köszi előre is.
2023. márc. 9. 11:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Az adószámot és - esetleg - a TAJ számot, mert TB.
2023. márc. 9. 11:49
 2/4 anonim ***** válasza:
Csak és kizárólag az adóazonosító jeled kell semmi más.
2023. márc. 9. 14:07
 3/4 anonim ***** válasza:
A közleménybe beirod az adószámodat és úgy tudni fogják hogy te fizetted be!
2023. márc. 9. 23:51
 4/4 anonim ***** válasza:

Kizárólag adóazonosító jelet kell írni a közlemény rovatba. TB-számot nem tart nyilván a NAV, nem tud vele mit kezdeni, mivel mindent az adóazonosító jelhez kötötten tartanak nyilván. Ha az ott van, akkor hozzád fogják felkönyvelni a befizetést.

Azon kívül írhatsz még bármi mást, de az őket nem fogja érdekelni. Adóazonosítóddal kezd a közlemény rovatot!

2023. márc. 10. 03:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!