Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Hogyan kapjatok vissza a szja-t?

Hogyan kapjatok vissza a szja-t?

Figyelt kérdés

Kerlek ne kovezzetek meg, hogy ezt megkerdezem, de szeretnem mostantol en is visszaigenyelni.

26 eves vagyok, nem tervezek gyermeket (jelenleg) es nincs parom.

Ehhez nyitnom kell egy onsegelyezo penzteri szamlat vagy egy nyesz-t, de azt a penzt amit torlesztek plusz a szja azt nem lehet kivenni 10 ev mulva pl? Lattam olyan csomagot, amihez barmikor hozza lehet ferni csak nem tudom mar melyik banknal :)

Illetve akinek ilyen szamlaja van az havonta mennyivel torleszti?

Nagyon szepen megkoszonom, ha valaki elmagyarazza☺️💜

2023. febr. 18. 22:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Egészségpénztárról tudsz “kivenni” pénzt, nyugdíjbiztosításból vagy nyugdíjpénztárból nem lehet kivenni pénzt, más szja visszatérítés nincs hacsak nem állsz neki kölköket potyogtatni
2023. febr. 18. 23:44
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem van egészségpénztári számlám. Nem "törlesztek" vagy fizetek be havonta fix összeget, hanem amikor vásárolok gyógszert vagy szemüveget vagy bármi más elszámolhatót, akkor lehúzom az egészségpénztári kártyám, és ha épp nincs az EP számlámon elég pénz, akkor a bankkártyámat automatikusan beterhelik a hiányzó összeggel - mintha épp akkor a megfelelő összeget befizetném az EP számlára.
2023. febr. 19. 02:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!