Milyen kötelezettségeim vannak ha jófogáson akarok eladni Kínából rendelet cuccokat weblap nélkül?
Figyelt kérdés
2023. jan. 25. 10:55
2/7 anonim válasza:
Ha pár darabot eladsz, az a lőtéri kutyát se érdekli. Ha nagy tételben és/vagy rendszeresen teszed, ahhoz vállalkozás kell.
3/7 A kérdező kommentje:
Nagy tétel, bőven meghaladná az évi 600 000 Ft ot, megélhetés a cél. De azzal amúgy is probléma lenne mert ugye az csak saját használtcikkről szól erre meg nem biztos hogy rá lehetne fogni.
De nem a vállalkozás meg adózás érdekel mert azt még azért én is tudom hogy kell, hanem hogy ezen kívül még mi kell. Ezekre kermi engedély vagy nincs vagy kell vagy nem kell vagy hogy van egyszerűen csak megrendelem kitöltök egy számlatömböt és vezetem a pénztár könyvet amibe beírom hogy mennyiért vettem mennyiért adtam el? Vagy hogy?
2023. jan. 25. 11:23
5/7 anonim válasza:
Hivatalosan kell importálnod, származást kell igazolnod, stb. Nem fogja megérni.
6/7 A kérdező kommentje:
És akik csináljak azoknak hogy éri meg? És az nem segít hogy ezt mások is árulják típus szerint vagyis a bevizsgalas már megtörtént?
2023. jan. 25. 12:00
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!