Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha 48.000 alá megy a tb...

Andris9900 kérdése:

Ha 48.000 alá megy a tb tartozásom, akkor újra zöld lesz a tb-m?

Figyelt kérdés
A kérdés csak annyi lenne, mint amit a címben leírtam. Tehát már egy ideje piros a tb-m és azon tűnődtem, hogy kezdetben elég lenne-e csak annyit befizetni, hogy a határ alá menjek. Előre is köszi a válaszolat.

2023. jan. 11. 20:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem. Nullára le kell menni.
2023. jan. 11. 22:01
 2/6 anonim ***** válasza:

Nem elég. Teljesen ki kell fizetni a tartozást, a következő naptól lesz újra zöld a lámpád az orvosnál.

Ha még a piros lámpa előtt gondoskodtál volna arról, hogy ne érje el a tartozás a 6 havi járulékösszegnek megfelelő határt, tehát alatta tartottad volna az összeget, akkor akár évekig sem lett volna gondod ezzel kapcsolatban.

2023. jan. 13. 04:26
 3/6 A kérdező kommentje:
hát ömmm… nullázódott magától. :D
2023. jan. 13. 15:19
 4/6 anonim ***** válasza:
... ahhoz valaminek történnie kellett a háttérben, hogy nullázódjon...
2023. jan. 13. 16:15
 5/6 anonim ***** válasza:
Hogy nullázódott?
2023. febr. 4. 14:30
 6/6 A kérdező kommentje:
kicsit keson reagalok, de utolag visszajott az egesz es ki kellett fizetnem. nem tudom mi tortent akkor
2024. márc. 14. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!