Andris9900 kérdése:
Ha 48.000 alá megy a tb tartozásom, akkor újra zöld lesz a tb-m?
Figyelt kérdés
A kérdés csak annyi lenne, mint amit a címben leírtam. Tehát már egy ideje piros a tb-m és azon tűnődtem, hogy kezdetben elég lenne-e csak annyit befizetni, hogy a határ alá menjek. Előre is köszi a válaszolat.2023. jan. 11. 20:55
2/6 anonim válasza:
Nem elég. Teljesen ki kell fizetni a tartozást, a következő naptól lesz újra zöld a lámpád az orvosnál.
Ha még a piros lámpa előtt gondoskodtál volna arról, hogy ne érje el a tartozás a 6 havi járulékösszegnek megfelelő határt, tehát alatta tartottad volna az összeget, akkor akár évekig sem lett volna gondod ezzel kapcsolatban.
3/6 A kérdező kommentje:
hát ömmm… nullázódott magától. :D
2023. jan. 13. 15:19
4/6 anonim válasza:
... ahhoz valaminek történnie kellett a háttérben, hogy nullázódjon...
6/6 A kérdező kommentje:
kicsit keson reagalok, de utolag visszajott az egesz es ki kellett fizetnem. nem tudom mi tortent akkor
2024. márc. 14. 10:37
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!