Ha holnap elutalok ezer dollárt revolutról binancére az már a jövő évi adózás esetében lesz költség?
Figyelt kérdés
2022. dec. 30. 06:42
1/11 anonim válasza:
A dollár utalása még nem számít költségnek. Ha a dolláron veszel valami kriptót, az igen és annak a tranzakciónak a dátuma számít.
2/11 A kérdező kommentje:
Binance nem tárol dollart, azonnal atvaltja kriptoba
2022. dec. 30. 17:09
3/11 anonim válasza:
Simán lehet akár dollárt, akár eurót is beutalni, ugyanúgy vezetnek fiat számlát, akár a Kraken, Bitstamp vagy Coinbase.
4/11 anonim válasza:
Most akkor utalsz (Bank deposit), vagy veszel kártyával (Buy crypto via card)?
5/11 A kérdező kommentje:
Utalok s azonnal atvaltja. Dollár meg se jelenik.
Ja és nem Kraken, Bitstamp vagy Coinbase a téma, ezek más tőzsdék. Nem ezekről szól a kérdés.
2022. dec. 30. 18:40
6/11 A kérdező kommentje:
Teljesen pontosan fogalmazva eltelt húsz harminc perc míg megjelenik kriptóként, de azt nem tudom hogy mikor érkezik meg, csak sejtem. És nekem nem kell külön átváltani.
(Amikor megjön artol meg az SMS t kapok csak előre nem tudom mikor fog megérkezni.)
Ma pl.
2022. dec. 30. 18:42
7/11 A kérdező kommentje:
Ma pl reggel 6:30 kor utaltam. 10 kor érkezett meg s 15 kor üzent a Binance hogy lekonyvelték. Onnantól kb fél óra múlva jelent meg kriptóként.
2022. dec. 30. 18:45
8/11 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy melyik tőzsde, teljesen mindegy hogy bankkártyás vásárlás, vagy deposit utáni automatikus váltás, meg kell nézni a ledger-ben a tranzakció időpontját CET időzóna szerint.
9/11 A kérdező kommentje:
A váltás számít nem?
2022. dec. 30. 19:05
10/11 anonim válasza:
A váltás tranzakciója, igen, annak az időpontja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!