A Meskán a számlakiállítást elmagyaráznátok?
Kipróbálnám a papír helyett. Kitöltöttem elektronikusan, elküldtem, a vásárlóm azt írta, hogy ő nem kapta meg. Vagy ez a NAV-hoz érkezik? Ha a a NAV-hoz, akkor ő hogy kap számlát? Én azt gondoltam, emailen megkapja éd majd én befizetek a negyedévessel és majd a májusiban. Hibát nem írt az oldal. Eddig a papíralapút küldtem a vásárlómnak és kész.
Nem vagyok billingós, semmilyen számlázási programom nincs.
1. Te meskázol?
Ha nem felelne meg, akkor az eladott árunál nem szerepelne, hogy "számlát állítok ki".
"Ha nem felelne meg, akkor az eladott árunál nem szerepelne, hogy "számlát állítok ki"."
Ez egy nagyon erős érv lesz, amikor a nav megb@sz
"Külföld az más, ott elfogadnak ilyeneket"
Külföld az nem egységes. Az angoloknál azt is elfogadják számlának, ha egy szalvéta szélére felfirkantja az adatokat és aláírja, egy csomó országban meg ugyanolyan zárt szabályzás van, mint nálunk
Érdekes a hozzászólásaitok. A Meska tudja, hogy nem felel meg -a gyakorin írt szakértő szerint - a magyar jogszabálynak?
Írnék a Meskának, csak hát jön a hétvége. Gondoltam jön meskás, és megírja, hogy ő hogy számláz.
Köszi azért 1. hszó a válaszodat, a többiekét is.
#8: ebben viszont nincs igazad! A meska nem külföldi, hanem teljesen magyar cég: [link]
Ettől függetlenül vélhetően rendezik valahol az ASZF-ben, hogy miért nem felelősek a számláért, és mi a dolga pluszban az eladónak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!