Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Önköltséget hogyan számoljuk ki?

Önköltséget hogyan számoljuk ki?

Figyelt kérdés
2022. nov. 21. 08:40
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
#9 de egyébként miért ne kérdezhetném?!
2022. nov. 21. 18:31
 12/15 anonim ***** válasza:
60%

Nem nem kérdezheted. Csak fura. Érdekes, én nem vizsga után kérdezek, hanem előtte. A lehető legjobban felkeszülve megyek vizsgázni, mert adott, hogy miből lehet.

Holnap pl elővizsgát írhatunk, megajánlott jegyért, a teljes anyagból nemzetközi gazdaságtanból.

2022. nov. 21. 19:45
 13/15 A kérdező kommentje:

Dolgozat előtt nem tudtam mi lesz a kérdés.

Honnan tudod h előtte nem kérdeztem ?!

Nem tudtam átolvasni mind az 500 oldalt, így vannak olyan kérdések amire még nem tudom a választ!

Azért csak megtanulhatom attól függetlenül hogy már volt a dolgozatban?!

2022. nov. 21. 20:24
 14/15 A kérdező kommentje:
Ahány iskola annyi szokás nekünk pl. nem vizsga lesz NG-ból hanem 3 ppt-t kell elkészíteni abból jön össze a jegy.
2022. nov. 21. 20:25
 15/15 anonim ***** válasza:
100%

Egy lehetséges séma a sok közül, mely felépítését a sajátosságok alapján maguk a gazdálkodók határozzák meg:

1. Közvetlen anyagköltség

2. Közvetlen bérköltség

3. Közvetlen bérek járulékai

4. Egyéb közvetlen költségek

5. Közvetlen költség (1+2+3+4)

6. Üzemi általános költség

7. Szűkített költség (5+6)

8. Központi irányítás költségei

9. Teljes költség (7+8)

2022. nov. 22. 06:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!