Hogyan töltsem ki AAM keret kimerítése miatt az ÁFA körbe lépéshez a 22T101E nyomtatványt?
Megköszönném, ha valaki szánna rám egy ki időt ehhez. Kb. 1-2 hét múlva kénytelen leszek ÁFA körbe lépni az AAM keret kimerítése miatt. Itt van előttem a 22T101E nyomtatvány, ennek az F-es részeit kéne kitölteni:
Értékhatár túllépés miatt mely rovatokat kell kitöltenem F01-03-ig?
Mivel csak cégnek számlázok ezért nem gond, hogy átmegyek ÁFA körbe, viszont kevés költséggel dologozom, így sokat levonni sem tudok majd, már várom a 2025-ös uniós változtatást és a 85ezer eurós AAM keret bevezetését.
Teszt jellegel átfutottam és kitöltöttem a nyomtatványt:
Az ÁFA körbe lépésről az AAM kimerítése miatt egy szót sem találtam, így értelemszerűen a lap F01-es részén csak az alábbiakat írtam be:
Ezen kívül sehol nem látok rám vonatkozó négyzetet, így jó lesz?
Köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet rá, nem vettem észre a fától (azÁFÁTÓL...) az erdőt, olyan pici betűkkel van írva az egész:
A kettes pontot xeltem be, ez elég lesz így, vagy a 1-es is kell?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!