Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Kaptam egy elektronikus...

Kaptam egy elektronikus levelet róla, hogy nem nyújtottam be adóbevallást 2021-re, most azzal mit kezdjek?

Figyelt kérdés

A rendelkezésünkre álló munkáltatói és kifizetői adatszolgáltatások adatai azonban arra engednek

következtetni, hogy elkerülhették a figyelmét olyan adóköteles jövedelmek, amelyekről bevallást kell

adni.

Az adó bevallásához, illetve az esetleges kedvezmények érvényesítéséhez, kérjük, vizsgálja felül előző

évi jövedelmeiről szóló igazolásait, jövedelemszerzésre vonatkozó egyéb bizonylatait, és ha szükséges,

pótolja személyijövedelemadó-bevallását a 21SZJA jelű nyomtatványon!

Ezeket nem tudom mi van, mert dolgoztam ugyan de én ezzel nem foglalkoztam. most mi van?

2022. okt. 27. 17:25
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
én inkább azon csodálkozok, hogy ez valakinek normális, hogy ilyenekkel kell foglalkozni. :D
2022. nov. 2. 10:25
 22/22 anonim ***** válasza:
69%

Nem normális, de ilyenekkel is kell foglalkozni.

Sok ember értelmi szintje csak eddig terjed ugyanis. :D

2022. nov. 3. 03:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!