Miért írogat a NAV?
Figyelt kérdés
Újabban kapok ilyen leveleket, amik folyószámla rendezés néven futnak. Mondanom sem kell, mindig frászt kapok. Ma például azt írta, hogy x összegű túlfizetésem személyi jövedelemadóból. Aminek semmi értelme, hiszen még nem adtam be az adóbevallást, de az adóelőleget fizetem egész évben, ha majd beadom az adóbevallást, akkor az kiüti nullára az egyenlegem.2022. okt. 11. 14:05
11/12 A kérdező kommentje:
Igen, pont ezért nem értem, hiszen ennek így semmi értelme.
2022. okt. 12. 13:26
12/12 anonim válasza:
Ha van értelme, ha nincs, a rendszerük így működik. Időnként ráengedik az állampolgárokra a folyószámlákat és azok egyenlegét.
Reklamálni Orbán Viktornál lehet, neki talán van ráhatása, hogy ne így legyen. Majd szól a NAV elnökének, hogy változtassanak rajta, mert a polgároknak nem úgy cseng le, hogy ügyfélbarát megoldásokat keres a NAV, inkább zaklatásnak élik meg. :)
Én a TV-ben dúló reklámok miatt fogok reklamálni az Orbánnál. Az én egészségemre az ártalmas. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!