Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » NAV mért nem ellenőrzi az...

NAV mért nem ellenőrzi az ilyesfajta adóscsalásokat, mikor az éttermi dolgozók ott éttermi kaját esznek?

Figyelt kérdés
Ráadásul a hirdetésekbe is beleírják hogy napi egyszeri étkeztetést biztosítva van. Ugye minden nem pénzbeli juttatás adóköteles, az étel is, 46,5% repiadót kell rá fizetni. A konyhásnénikről meg ne is beszéljünk akik hordószámra hordják haza az ételt. De a gyrosonál is szoktam látni hogy a kiszolgáló csinál magának egy gyrost és megeszi. Ha én fizetem az adókat és a törvényt meg betartom, mástól is ezt várnám el.
2022. okt. 4. 11:24
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
71%
A prolik mit sirnak az ilyenek miatt?
2022. okt. 4. 14:16
 12/19 A kérdező kommentje:
Tehát aki törvénytisztelő az buta proli
2022. okt. 4. 15:46
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem, nem az. De aki törvénytisztelő, az nem vádaskodik alaptalanul.
2022. okt. 4. 15:56
 14/19 anonim ***** válasza:
#13: 👍👍👍
2022. okt. 4. 16:04
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Kedves proli torvenytisztelo, ha bizonyitekod van a csalasra miert nem kuldod el a navnak? Na ugye...
2022. okt. 4. 16:52
 16/19 Koplárovics Béci ***** válasza:

"De a gyrosonál is szoktam látni hogy a kiszolgáló csinál magának egy gyrost és megeszi."

Namost azt honnan tudod amúgy, hogy a gyrosos, vagy akár a meki hogyan, és milyen adókat fizet? Ha ennyire tiszteled a törvényeket, nyilvánvalóan ismered is őket. És a munkahely által biztosított étkezés után (amit te leírsz) nem a munkavállaló, hanem a munkaadó fizeti meg az adót. Gyengébbek kedvéért: nem Segíthetek Józsi fog kevesebbet keresni emiatt. Abban meg egyenesen biztos vagyok, hogy nemhogy sosem láttál bele egy cég könyvelésébe, de valószínűleg arról sincs fogalmad, hogy mi az.

2022. okt. 4. 18:29
 17/19 anonim ***** válasza:
16: Telitalálat! :)
2022. okt. 4. 18:37
 18/19 anonim ***** válasza:
munkavállalók étkezése nem repi. Szóval mielőtt feljelentesz, húzz el egy adótancásadó tanfolyamra.
2022. okt. 4. 19:08
 19/19 anonim ***** válasza:

És egyébként is, van az az ősi mondás, hogy "nyomtató lónak nem kötik be a száját".

:)

2022. okt. 4. 19:14
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!