NAV mért nem ellenőrzi az ilyesfajta adóscsalásokat, mikor az éttermi dolgozók ott éttermi kaját esznek?
Figyelt kérdés
Ráadásul a hirdetésekbe is beleírják hogy napi egyszeri étkeztetést biztosítva van. Ugye minden nem pénzbeli juttatás adóköteles, az étel is, 46,5% repiadót kell rá fizetni. A konyhásnénikről meg ne is beszéljünk akik hordószámra hordják haza az ételt. De a gyrosonál is szoktam látni hogy a kiszolgáló csinál magának egy gyrost és megeszi. Ha én fizetem az adókat és a törvényt meg betartom, mástól is ezt várnám el.2022. okt. 4. 11:24
11/19 anonim válasza:
A prolik mit sirnak az ilyenek miatt?
12/19 A kérdező kommentje:
Tehát aki törvénytisztelő az buta proli
2022. okt. 4. 15:46
13/19 anonim válasza:
Nem, nem az. De aki törvénytisztelő, az nem vádaskodik alaptalanul.
15/19 anonim válasza:
Kedves proli torvenytisztelo, ha bizonyitekod van a csalasra miert nem kuldod el a navnak? Na ugye...
16/19 Koplárovics Béci válasza:
"De a gyrosonál is szoktam látni hogy a kiszolgáló csinál magának egy gyrost és megeszi."
Namost azt honnan tudod amúgy, hogy a gyrosos, vagy akár a meki hogyan, és milyen adókat fizet? Ha ennyire tiszteled a törvényeket, nyilvánvalóan ismered is őket. És a munkahely által biztosított étkezés után (amit te leírsz) nem a munkavállaló, hanem a munkaadó fizeti meg az adót. Gyengébbek kedvéért: nem Segíthetek Józsi fog kevesebbet keresni emiatt. Abban meg egyenesen biztos vagyok, hogy nemhogy sosem láttál bele egy cég könyvelésébe, de valószínűleg arról sincs fogalmad, hogy mi az.
18/19 anonim válasza:
munkavállalók étkezése nem repi. Szóval mielőtt feljelentesz, húzz el egy adótancásadó tanfolyamra.
19/19 anonim válasza:
És egyébként is, van az az ősi mondás, hogy "nyomtató lónak nem kötik be a száját".
:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!