Kell-e 22T1041est küldeni, ha mellékállású katás voltam?
Figyelt kérdés
Nézegetem a NAV honlapját, és van így időrend a teendőkkel.
Kata bevallás pipa, viszont írja, hogy a biztosítási jogviszony változását is be kell jelenteni. 36 órát meghaladó főállás mellett csinálom a vállalkozást. Akkor is kell változásbejelentő?
2022. szept. 25. 22:20
2/4 anonim válasza:
Ja már látom a kérdésből, hogy mindegy is a válasz az előző kérdésemre. Igen kell(illetve már kellett volna) a 1041.
3/4 A kérdező kommentje:
Szept 26 éjfélig lehet a NAV oldal szerint, okt. 31ig kell a T102E-t beadni. Könyvelő lesz, de csak október közepén tudunk leülni. Átalányadós leszek.
Csak azért kérdeztem, mert a bevételem nem fogja átlányadó alatt meghaladni idén az 1,2 milliót, a járulékaimat meg fizeti a munkahelyem.
2022. szept. 26. 06:04
4/4 anonim válasza:
A 09.26 az az újkatát választókra vonatkozik, nem rád. 1041-et mihamarabb add be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!