Kell adózzak a Earnapp Honeygain miatt?
Figyelt kérdés
Kellet létrehozzak egy fiókot a Tipalti oldalon hogy lássam mikkor érkezik meg a PayPal-ra a fizetésem.
Earnapp fizetés:
2,55 USD
Bright Data Ltd. küldte a fizetést
Honeygain:
20,38 USD
swarmbyte Inc. Küldte a fizetést
Teljesen 22,93 USD a PayPal egyenlegem.
Vagy kerülhetek börtönbe is?
Herby nem adózott YouTube fizetései miatt majdnem börtönbe került.
2022. szept. 17. 19:24
2/6 anonim válasza:
Nagyonhlye vagy:) Már bocsánat. Egy olyan országban élsz, ahol a leggazdagabb ember a miniszterelnök és annak strómanja egy gázsszerelő. Ez a két ember több ezer milliárd felett diszponál. Miért zárnának börtönbe 23 dollár miatt?
3/6 A kérdező kommentje:
Herby-t is majdnem börtönbe zárták fizetései miatt és akik utaltak neki pénzt.
Ezért gondoltam én is bajba kerülhetek.
2022. szept. 17. 19:48
4/6 anonim válasza:
Szerintem ő nem 23 dollárt keresett:)
5/6 anonim válasza:
A PayPalt a nav nem nézi, és ha áutalod sem fog semmi történni, a kiugró nagy összegeket figyelik. Ha egyáltalán.
6/6 A kérdező kommentje:
Vidoza net stb oldalakra ha feltöltök filmeket és az ki rakom pl: Mozicsillagra kapok a megtekintésekből pénzt, abból kell adózni?
Mennyire biztonságos?
Sokan csinálják, így gondoltam én is bele kezdenék legalább lenne még pár ezer Ft bevételem.
2022. dec. 30. 13:00
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!