Honeygain promléma! Valaki tud segíteni?
Honeygaint használok de már több hete 30,39% van. Xiaomi 11 Lite 5G NE van alkalmazás le van töltve minden engedélyezve van az appban illetve be van kapcsolva az automatikus indítás is be van nyomva mégse termel semmit. Nem mobilnetről csinálom.
Ebben a hónapban pedig már 143gb használt wifin és azt majdnem kikéne maxolnia.
Klasszikus átbaszás: még mindig nincs ingyen pénz a netről és passzív jövedelemszerzés. Az elején működnek kis tételben, hogy behúzzanak, utána pedig olyan akadályokat görgetnek eléd, hogy soha érd el a kitűzött célt. Közben pedig minden szart feltelepítenek a rendszeredre, fogalmad sincs hogy miknek adsz engedélyt és milyen adataidat lopják folyamatosan, milyen illegális tevékenységet végeznek a te eszközödet és adatforgalmát felhasználva, mert csak azt nézed, hogy miből jön össze a kredit amiből majd valamikor pénz lesz.
Google Play-en bannolva van az app, ami kérdéseket kellene, hogy felvessen.
Kb. egy fél éve egy korábbi topikban:
https://www.gyakorikerdesek.hu/szamitastechnika__internet__1..
már kifejeztük ellenérzésünket (jómagam a #5-ös és az ahhoz kapcsolódó #8-as és #10-es hozzászólásomban) az ilyen jellegű szolgáltatásokkal kapcsolatosan.
Jelen esetben a gazdaságossági probléma léphetett fel - sok lehet az "ingyen pénzért" ácsingózó "bérbeadó" és kevés a "bérbevevő", így kevesen használhatják fel a nagy mennyiségben rendelkezésre bocsájtott sávszélességet.
A #1-es hozzászóló által is emlegetett biztonsági kockázat már csak hab a tortán.
#4: Épp ez az, hogy nem kaptál még semmit. Amit majd kapnál, az aprópénz az elhasznált energia és Internet-költség tekintetében.
Az első képen szereplő Earnapp esetén 2,5 $-t kellene összeszedned:
"You will be paid when your balance goes over $2.5 using PayPal or when your balance goes over $50 using Amazon gift card."
jelenleg 1,46 $-nál jársz.
A második képen szereplő Honeygain-nél 20 $-nál van kifizetés - jelenleg 16,95 $-nál jársz.
A harmadik képen csak 1000 "kredit" van - az sem kifizetés.
4 Válaszoló vagyok!
December-be kezdtem szilveszterkor.
Gondoltam neten tudnák fizetni vele akár Netflix stb.
4-es vagyok, itt is gyűlik össze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!