Honeygain-ről hallott már valaki? Aki használja, mennyi idő alatt jön össze a 10 gb?
Most találtam meg ezt az alkalmazást, és azt írták biztonságos, így kipróbáltam. Azt olvastam hogy 10 Gb után kapunk 20 dollárt, de a 10 Gb szerintem kicsit sok, így az lenne a kérdésem, hogy aki használja, annak mennyi idő alatt jött össze? És hogy nincs időkorlát hogy hány nap alatt kell összeszedni? Mert erről nem találtam semmit a FAQ-ban.
Köszi előre is annak aki segít!
Ön sikeresen telepített egy programot amivel mások az ön számítógépének erőforrásait használva spameket és vírusokat küldhetnek szét a világ minden tájára, bitcoint bányászhatnak stb. Ön mindezt önként vállalta.
A mesékben is hiszel???
Nem válaszoltatok a kérdésemre. A kérdésem az volt mennyi idő alatt jön össze a 10 Gb és van-e időkorlát. Tanulj meg szöveget értelmezni.
Én a kérdésemre várok választ, a véleményetekre nem voltam kíváncsi. :) de persze az én qrva anyám amiért választ várok, nemde?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!