Katáról átalány adóra így lehetséges?
Te szerencsétlen, ha katás lettél, akkor nyilván főállású vagy. Az megvan, hogy így a kata olcsóbb?
Mi a pcsömet akarsz az átalányadóval???
te szerencsétlen.(ha már így fogalmazol)
1.:mindenki fix 50ezret fizet már az új katában
2.:van egyéb tevékenységi köröm is,ami végett lehet szeretnék átalányadózni.
azért amiért te szellemi toprongy vagy,más lehet több lábon szeretne állni
Nem szellemi toprongy vagyok, hanem értem, amit beszélek, te meg nem igazán...
Azért fizet mindenki 50ezret, mert csak az lehet kisadózó, akinek nincs mellette semmi más. Nem társas vállalkozó, nincs heti 36 órát elérő munkaviszonya. Ha egy ilyen kilép a kata alól, akkor a minimum, amit átalányadózóként fizet, az 66.250 a mentes jövedelem eléréséig. Ez ugye több, mint a kata. Szóval főállásúként jobban jársz vele. Számláznál cégnek? Nagy cucc, akkor úgyis kiesel belőle.
Ha nem főállású vagy, akkor nem jelenthetett be kisadózónak.
Szóval teljesen érthetetlen a rizsád, mondd el világosan, mi a bajod.
taxisként is csak akkor mehetsz, ha főállású vagy. Ha van mellette más, nem lehetsz katás.
És taxisként is olcsóbb a kata, mint az átalány, még mindig.
Köszönöm szépen tényleg,hogy eldontod helyettem meg mindig, hogy a vallalkozasom miből épüljön fel
Elég lett volna,ha a kérdésre válaszolsz.
Azt,hogy miből és hogy élek,azt egyellore szeretném eldönteni én,hacsak nem adsz bele a rezsimbe.
Egy szót nem beszéltünk,hogy mik a terveim és hogyan.....
Drága könyvelőmmel beszélgettem,hogy mik a terveim
Most akkor melyik?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!