Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Katáról átalány adóra így...

Katáról átalány adóra így lehetséges?

Figyelt kérdés
Minap kaptam ügyfélkapumra levelet a NAVtól,befogadó nyilatkozatot.Könyvelő mondta,hogy átrakott az új katába.Egy szót nem beszéltünk,hogy mik a terveim és hogyan......Marhára ideges vagyok,mert szerettem volna átalányadózni.Ilyenkor már jól sejtem,hogy nulla esélyem van már idén váltani?

2022. szept. 6. 11:22
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
De, simán lehet, semmi akadálya.
2022. szept. 6. 11:24
 2/19 anonim ***** válasza:
Talan beszelni kellett volna. Ismered a mondást, hogy néma gyereknek anyja se...?
2022. szept. 6. 11:43
 3/19 anonim ***** válasza:
100%
Fel se merült benned, hogy hetek óta tele van a sajtó a katával ezért felhívod a könyvelődet, hogy akkó' mi@fasz lesz?
2022. szept. 6. 11:52
 4/19 A kérdező kommentje:

Drága könyvelőmmel beszélgettem,hogy mik a terveim.Átrakott magától új katába.viszont a terveimhez kellene még 4-5hónap,addig szeretnék azért dolgozni.A drága,(mostmár ex) könyvelőm magától intézkedett.

köszi azért a kedves kioktatásokat:)

2022. szept. 6. 12:31
 5/19 anonim ***** válasza:
Szóval megmondtad neki, hogy mik a terveid (átalányadó) és ő mégis az új katába rakott át?
2022. szept. 6. 12:40
 6/19 A kérdező kommentje:
Mondtm taxizni fogok,de autót kell vennem,plusz betaxizni,de az idő.erre jött a navos befogadó nyilatkozat.inkább el is köszöntem tőle
2022. szept. 6. 12:45
 7/19 anonim ***** válasza:
Az autóvásárlás átalányadózóként sem költségelhető el.
2022. szept. 6. 12:50
 8/19 A kérdező kommentje:
így van,de addig tudok átalányosként máshogy dolgozni.3hónapig kell a pénz sajnos
2022. szept. 6. 12:55
 9/19 anonim ***** válasza:
És nem olcsóbb a kata taxisként? :O
2022. szept. 6. 12:57
 10/19 A kérdező kommentje:

valamennyivel olcsóbb,igen,de nem jelentősen.

viszont ha beleölöm minden befektetett pénzem egy autóba,akkor nem lesz a mindennapokra pénzem.

2022. szept. 6. 12:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!