Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Ha egy katás vállalkozótól...

Ha egy katás vállalkozótól szeptemberben céges számlát kérek akkor tönkretettem azt az egyéni vállalkozót?

Figyelt kérdés
Ugye számlát kötelező adnia, ha cégeset akkor cégeset. A kérdés csak elméleti, de simán el tudom képzelni hogy a konkurencia egymást fogja így szivatni.
2022. aug. 3. 21:09
 1/3 anonim ***** válasza:
Mivel mar amikor megbizod ki kell derulnie hogy ceges vagy maganvevo vagy-e, nehezen hiszem hogy ez mukodne. Sot, akar elore is alairathatja veled hogy kizarolag maganszemelyt szolgal ki es maganszemelynek ad szamlat is, es ha te ennek ellenere ceges szamlat kersz, beperel.
2022. aug. 3. 21:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem tetted tönkre, mivel több mint való (remélhetőleg) nem te vagy az egyetlen ügyfele.. vagy keres másik ügyfelet.
2022. aug. 3. 21:44
 3/3 A kérdező kommentje:
2es szerintem te nem vagy tisztában az új katával
2022. aug. 4. 07:16

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!