Ha egy katás vállalkozótól szeptemberben céges számlát kérek akkor tönkretettem azt az egyéni vállalkozót?
Figyelt kérdés
Ugye számlát kötelező adnia, ha cégeset akkor cégeset. A kérdés csak elméleti, de simán el tudom képzelni hogy a konkurencia egymást fogja így szivatni.2022. aug. 3. 21:09
1/3 anonim válasza:
Mivel mar amikor megbizod ki kell derulnie hogy ceges vagy maganvevo vagy-e, nehezen hiszem hogy ez mukodne. Sot, akar elore is alairathatja veled hogy kizarolag maganszemelyt szolgal ki es maganszemelynek ad szamlat is, es ha te ennek ellenere ceges szamlat kersz, beperel.
2/3 anonim válasza:
Nem tetted tönkre, mivel több mint való (remélhetőleg) nem te vagy az egyetlen ügyfele.. vagy keres másik ügyfelet.
3/3 A kérdező kommentje:
2es szerintem te nem vagy tisztában az új katával
2022. aug. 4. 07:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!