Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Adózás, könyvelés » Kisvállalkozásom után hogyan...

Kisvállalkozásom után hogyan adózzak?

Figyelt kérdés
Pár hónapja kezdtem el mindenfélét csinálni műgyantából hobbiként. Nagyon sok ismerősömnek megtetszett amit csinálok, és egyre többen kezdtek el vásárolni tőlem. Csináltam egy instagram oldalt is hogy bemutassam amit csinálok, és már nem csak ismerősök rendelnek tőlem. 20 éves egyetemista vagyok, hogyan kellene megoldanom az adózást? A havi profitom nem túl sok, max 20-30 ezer. Még nem vagyok profi, ezért nem szeretnék túl sokat elkérni a termékeimért.

2022. júl. 27. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Mellékállású átalányadós pl, ha nappalin vagy egyetemista. 1,2M jövedelemig adómentes vagy.
2022. júl. 27. 23:12
 2/6 anonim ***** válasza:

1, meg fizet 10-12 ezret a könyvelőnek havonta

Kérdező, nézz utána, hogy adószámos magánszemélyként tudod-e csinálni

2022. júl. 28. 07:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Adózás volt a kérdés, nem vállalkozási költség.

Mellesleg a könyvelő nem kötelező, ő is beadogathatja a nullás bevallásokat magának, év végén meg az adóbevallásokat.

2022. júl. 28. 08:06
 4/6 anonim ***** válasza:
Kataval 25k lenne, igy megussza a konyvelo koltsegevel.
2022. júl. 28. 08:34
 5/6 Nemzeti konzervatív ***** válasza:
A kérdés hogy havi 20-30 ezerért megéri e vállalkozni.
2022. aug. 8. 11:15
 6/6 A kérdező kommentje:
Ez egy hobbi amit imádok csinálni, ezért nekem már megéri..
2022. aug. 8. 15:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!