Valaki leírná érthetően a KIVA adózást?
Figyelt kérdés
Mondjuk egy konkrét példával, ha havi 500 ezret keresek, akkor mennyi adót kell fizetnem? Egy Bt-ről van szó!2022. júl. 20. 16:21
3/8 A kérdező kommentje:
Szövegértelmezés:
- elmagyarázni
- érthetően
1-es: akkor magyarázd már el kérlek a könyvelőmnek hogy ne húzza az időt és álljon végre szóba velem, ok? köszi
2-es: Nekem ez sajnos nem érthető, eddig katás voltam. guglizni én is tudok, azért még nem kellett volna kérdést kiírnom.
2022. júl. 20. 16:54
5/8 anonim válasza:
Akkor értem, bocsi. Először érdemes az adózóna oldalaival kezdeni, ez szakmailag rendben van és aktuális. [link]
Kalkulátort és részletes infókat itt találsz: [link]
A könyvelők egy része egész egyszerűen alkalmatlan arra, hogy megcsinálja az átállást, aki képes rá, az vagy totálisan el van havazva, vagy nem vállal (már vagy egyáltalán) ilyen munkát. A helyedben adótanácsadót keresnék vagy olyan könyvelőt, aki egyben adótanácsadó is.
6/8 A kérdező kommentje:
"3 dobd ki, és vegyél fel újat" - most??? ne viccelj már!
2022. júl. 20. 17:05
7/8 anonim válasza:
Ezt tudom még nagyon javasolni neked, Ruszin Zsolt tartja, díjmentes, online, viszont regisztrálni kell hozzá: [link]
8/8 anonim válasza:
ha a kivát nem érted a taot sem fogod, így nem tudod eldönteni.int.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!