Mennyire nehéz átalányadót könyvelni?
Katás voltam, teljesen átláttam az egészet, tudok áfa analitikákat és bevallásokat készíteni, meg más nyomtatványokon is kiismerem magam. Tudnám csinálni könyvelő nélkül? Nagyon új nekem az átalányadó témája, de ahogy látom fix költséghányad van, szóval annyira nem lehet komplex, mégis azt írják oldalakon hogy ehhez már nagyon ajánlott könyvelő.
Azért kérdezem, mert ha nem olyan vészes akkor megcsinálom magam, felsoroltam a "kompetenciáimat" és pl. azért hogy az eddigi katás dolgaimat csinálja egy könyvelő nem fizetnék.
Jó kérdés, a KATA tényleg pofon egyszerű volt. Persze volt könyvelő aki nagyon ajánlgatta magát, mert nélküle biztos nem boldogulok, meg felelőtlenség így csinálni.
Szeretném majd ezt is magam megoldani. De egyelőre nem látom át teljesen, hogy hogy megy majd a dolog. Még utána kell nézni. De nem tűnik sokkal bonyolultabbnak szerencsére
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!