Miért hívják extraprofitadónak ezt az új adót, ha nincs is köze a profithoz, igazából árbevételalapú?
talán azért, mert a költség az nem objektív, hanem a vállalkozás amit csak tud elszámol költségként, hogy ne kelljen adóznia
az egybites buta baloldaliak pedig már megint nyomják a süket dumát, hogy-hogy nem már megint sikerült a tőke oldalára állni a melóssal szemben
A fidesz szavazók 98%-a sosem repül, leszarják a légitársaságokat.
...de ja, igénylik az ilyen "a szemfüles állam visszaszerzi az emberektől elvett tisztességtelen profitot" .....Istenem 🙄
.....és után mit tesz vele? Kiutalja Mészárosnak 🙄
4:
És nyilván a légitársaságok extraprofitot realizáltak a Covid alatt.
Értem én, hogy Fideszes vagy, de nem értem miért kell a legnagyobb butaságokat is megvédened. Mond azt, hogy nyilvá el kell ezt is adniuk a népnek, ezért mondják, és ugyan ezzel mem értesz egyet, de más dolgok miatt sokkal inkább Fidesz számodra, mint az ellenzék. De a nyilvánvaló butaságot miért kell megvédeni? Attól hogy rájuk szavazol, még fogalmazhatsz meg velük szemben is kritikát.
igazából az egész világ arról beszél, hogy a nagy cégek nem a költségeiket árazták be, hanem az inflációt és ezzel rendre sokkal magasabb profitot értek el, mint a piaci
de nyomjad csak a süket balos baromságokat, hogy minden ami jobboldali az RÓÓÓÓSZ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!