Acounto tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Üdv!

Acounto online könyvelő rendszerrel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Megbízható cég? Törődnek az ügyfeleikkel?

2022. máj. 13. 22:18
1 2
 11/19 anonim válasza:

Mi pert fontolgatunk ellenük az okozott többletköltségek és károk megtérítése miatt. Aki szintén károsult és szeretne egy csoportos perben a követeléseinek hangot adni, az írjon ide: edvard.szentkiralyi@gmail.com

Ugyanezek a mi problémáink is:

- hónapok óta nem kapunk választ kérdésekre

- beszámolót minden évben késve adták be

- ígérgetnek, de nem teljesítenek

- bevallások csúsznak rendszeresen

- semmilyen platformon nem válaszolnak (chat, email, telefon)

- folyamatos a fluktuáció, nincsenek átadva az ügyek ami miatt mindent 3x kérdeznek meg és kérnek be

2024. jún. 6. 10:35
 12/19 anonim ***** válasza:

Kritikán aluli, amit művelnek. Nagyjából a felépített sales funnelből élnek, onnantól, hogy onboardoltál nettó nem csinálnak semmit.

A beszámolóm nekem sem adták be, hiába könyörgök hónapok óta.

Az alap, hogy bármit kérek, az csúszik, a bevallások nem mennek be, és nekem kell ÜPO-n ellenőrizni, hogy éppen mi hiányzik.

Ha átalányadózó vagy / újkata-s akkor inkább fizess elő egy billingo csomagra, és használd az eÁFA-t, ha releváns.

2024. jún. 12. 20:11
 13/19 anonim válasza:

Az acounto.com egy átverés.

A világ legyegyszerűbb egyszemélyes kft-je vagyok: havi egy bevételi számla, 1-6 költségszámla, alkalmazott nincs, bér nincs, járulékfizetés sincs, kizárólag irodát bérlek magamtól.

Tavaly kezdtem náluk. Év elején hónapokig kergettem őket, amíg hajlandóak voltak az osztalékot leokézni.

Aztán én szóltam nekik, hogy ez után adót kellett volna fizetni.

Már ez is hihetetlen volt, de most ott tartok, hogy a NAV büntetési fenyegetése jött, mert nem adtak le semmilyen anyagot az éves zárásra. Sem TAO bevallást, sem céges beszámolót.

Egyszerűen nem végzik el a legalapvetőbb kötelezettségeiket sem. Legfeljebb akkor mozdulnak meg, ha már kétségbeesetten írsz, telefonálsz.

2024. jún. 27. 11:13
 14/19 CsMMaria válasza:
Nekem sincs jó tapasztalatom. Online kicsi cégem van. Bevallások nincsenek készen, lassú válasz. Csak az árat emelik folyamatosan. Tudtok esetleg másik céget, amelyik megbízható és nem kerül több százezer forintba?
aug. 13. 12:22
 15/19 anonim ***** válasza:
#14 - írj nekem privátba és átbeszélhetjük a részleteket. Milyen céged van, milyen tevékenységgel? Alkalmazottak vannak? Milyen árbevételed van? Milyen adózásban vagy? Stb, amit még fontosnak tartasz.
aug. 13. 12:26
 16/19 anonim válasza:
Jól indult minden... nem adják le bevalásokat időben. Fökönyvi kivonatért könyörgök hetek óta...telefonon elérhetetlenek. Holnap lesz a napja ,hogy személyesen elmegyek Pécsre és ott verem az asztalt.
szept. 3. 11:03
 17/19 anonim válasza:

Irtam tobbeknek privatban, mert nekem is hasonlo problemaim vannak (kesve vagy nem leadott bevallasok, nem valaszolnak, nem adjak ki az anyagokat etc)

Maradjatok olyan messze ettol a bandatol, amennyire csak lehet.

okt. 17. 10:34
 18/19 anonim válasza:
Izé
dec. 5. 17:10
 19/19 anonim válasza:
dec. 5. 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!