Acounto tapasztalatok?
Figyelt kérdés
Üdv!
Acounto online könyvelő rendszerrel kapcsolatban van valakinek tapasztalata? Megbízható cég? Törődnek az ügyfeleikkel?
2022. máj. 13. 22:18
1/19 anonim válasza:
Én nem szeretnék rosszat írni, de nem ajánlom őket.
2/19 anonim válasza:
Na én viszont szeretnék rosszat írni róluk:) Sok dologgal tisztában sincsenek, vagy csak a főnök (Vagy aki a főnök nevében válaszolgat) a könyvelőkkel való tanácskozás helyett ő kinyög valamit amit éppen gondol. Feltettem nekik egy kőegyszerű kérdést ami miatt meguthettem volna a bokám, erre azt mondta a csávó, hogy jó az úgy :)))
A kérdést nem írom le, mert azért nem akarom, hogy ramismerjenek, de egyáltalán nem ajánlom ezt a bagázst.
3/19 A kérdező kommentje:
Számomra is gyanús, nem érzem a szakértelmet a kérdéseimre kapott válaszokban
2022. máj. 14. 00:50
4/19 anonim válasza:
Mert nincs is. Tipikisan a tehénlepény és a tejszínhab esete.
5/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, ez esetben mellőzöm őket :D
2022. máj. 14. 07:39
6/19 anonim válasza:
Egyáltalán nem megbízhatóak, csak a pénz érdekli őket. Az, hogy a te könyveléseddel mi van, az már kit érdekel. 0-24-es ügyfélszolgálat, na persze.. Nem véletlenül nem tölt be Google-n a ‘vélemények’ rész náluk.:)
7/19 anonim válasza:
Igazi kóklerek, nagyon kerüld el őket. A legalapvetőbbnek gondolt ügyek sem mennek. Áfa és egyéb adók napokkal később, akár navos zárolás is. Szerintem többszáz vállalkozót szívatnak a slendrián munkavégézésükkel, így rövid úton le fogják húzni a rólót. Vagy szétperli őpket valaki, vagy jól megverik őket előtte. Hihetetlen, hogy ez elő tud fordulni még.
8/19 Schumpeter válasza:
Katasztrofális "teljesítményt" nyújtanak, havonta esnek ki a könyvelésből a csontvázak NAV adóbírság stb formájában. Mind-mind a rosszul beadott / beadni elmulasztott anyagaiknak köszönhetően. Ha jót akartok, messze elkerülitek őket! Beszédes, hogy egy időre inaktívvá tették a Google-értékelési lehetőségüket is, mert annyi 1 csillag érkezett.
9/19 anonim válasza:
A munkát hiányosan végzik el, már amikor egyáltalán elvégzik, így folyamatosan ellenőrizni kell őket. A kérdésekre alig válaszolnak, illetve úgy mondanám hogy a válasz általában nem az feltett kérdésre válasz. Időnként konkrétan olyan érzés mintha szándékosan sportot csinálnának az ügyfelek szívatásából, a flegmaságból, abból hogy hülyének néznek. Talán ez valami irodai humor náluk...
10/19 anonim válasza:
Senkinek sem ajánlom, sőt.. lassan eljárást kellene indítani ellenük. Jelenleg a tavalyi évre vonatkozó záróanyagot és mérleget várom tőlük aminek a leadási határideje május vége volt. Amikor nagy nehezen elértem őket telefonon egy lekezelő választ kaptam, hogy folyamatban vannak és lehet hogy elküldik május 31-ig.. de lehet csak utána. És hogy SZERINTE nem fognak még megbüntetni, ha nem adom le. Ja tényleg? Sajnos 15 napon belül már fél millió forintra bírságolhat a NAV. A küldött emaileimre nem válaszolnak. Januárban pont az előző kommentekben írtak miatt bontottam fel velük a szerződést. Sajnos nem tesznek eleget a szerződésben foglalt feltételeknek.. Jelenleg ügyvédi segítséget kell kérjek, mert nem hajlandóak kommunikálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!