Hogyan döntsem el kinek adjam az adóm másik 1%-át, ha nem vagyok vallásos?
Figyelt kérdés
Mint, ahogy a címben is írtam az adóm egyházi 1 százalékát nem tudom kinek kéne felajánlani. Mivel nem vagyok vallásos ezért nem szívesen adnám egy vallási szervezetnek, de mivel ott nincs más opció ezért inkább egy olyannak adnám, akik segítenek a társadalomnak. Például etetik a hajléktalanokat, menedéket adnak nekik, fákat ültetnek....
(Nem tudom, hogy ez a megfelelő téma ennek a kérdésne.)
2022. máj. 1. 21:22
1/11 anonim válasza:
En minsig annak adom aminek a legjobb neve van, a feny lovagjai-nak
3/11 anonim válasza:
Krisnasoknak, ok tenyleg sokat osztanak etelt pl.
4/11 anonim válasza:
Én is mindig a Krisnásoknak adom, pont azért, mert őket tényleg látom kint az utcán ételt osztani
5/11 anonim válasza:
Nemzeti tehetségesprogramnak adom én is.
6/11 anonim válasza:
A Krisnásoknak szoktam én is adni, mert ők tényleg mindig ételt osztanak....de az evangélikusoknak is érdemes, akik szintén a hajléktalanoknak segítenek.
7/11 anonim válasza:
Ez szerintem alapban abszurd, hogy az adónk egy százaléka fiktív vallási dolgokra megy. lol
Ez kb olyan, mintha kötelező lenne a Csillámpóni Tenyésztő és Szellemfogóknak adni... Ha meg nem rendelkezel ugyanúgy benyúlja az állam.
8/11 anonim válasza:
Ez pedig így van.
Örülj neki, hogy itt csak 1%-ban vallásos az állam. Más területen sokkal rosszabb a helyzet.
9/11 anonim válasza:
Add az egyik állatmenhelynek. Szerintem velük nem sokan törődnek az adózók... :(
10/11 anonim válasza:
#9 , ezt az 1%ot nem tudja menhelynek adni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!